Mikä Kursorikeskus on?

Kursorikeskus on sivusto, jolta voi ladata ilmaisia kursoreita mielin määrin. Kursorikeskus on erikoistunut nimenomaan kiekko.tk-kursoreihin.

Miksi Kursorikeskus on perustettu?

Kursorikeskus on tehty siksi, että jokaisella olisi mahdollisuus pelata kiekkoa mieleisellään kursorilla. Toinen tarkoitus on kiekossa esiintyvän kielletyn kursorikaupan vähentäminen ja parhaassa tapauksessa sen poistaminen kokonaan. Toistaiseksi tässä on onnistuttu täysin.

Miksi Kursorikeskus poistettiin alunperin käytöstä vuonna 2009?

Kursorikeskus tuli jo kertaalleen tiensä päähän vuonna 2009. Syy miksi jouduin sivuston sulkemaan, oli sekä väärinkäytön että teknisten ongelmien vuoksi. Eli siis joku php-scriptassani rasitti serveriä niin, että sain hostilta viestiä ja varoituksen, uskoisin että tämä liittyy latausten laskemisjärjestelmään. Väärinkäytöllä tarkoitan niitä heppuja, ketkä lähtivät tahallaan pelleilemään latausten kanssa, sekä antoivat muutaman DDoSin kaupan päälle. En jaksanut kuunnella hostin kitinää, joten heitin hanskat tiskiin. Kaksi vuotta sulkemisen jälkeen vieläkin ihmiset haikailivat paljon sivuston perään, joten päätin yksinkertaisesti parsia kaiken php:n pois (laskurit ja arvostelut) ja avata sivuston uudelleen pelaajien käyttöön.

Mistä kursorit ovat peräisin?

Kaikki kursorit ovat minun tekemiäni. Mitään ei ole kopioitu mistään. Koska kaikki ovat itse tehtyjä, ovat ne myös täysin virusvapaita. Kursoreita voi ladata huoletta niin paljon kun kovalevy vetää, mitään haitallista ei tule kursorien mukana.

En löytänyt mieleistäni kursoria, mitäs nyt?

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa.
Vaihtoehto 1: haet itsellesi omenan ja jatkat pelaamista vanhalla kursorillasi tai tyydyt johkin tarjolla olevaan kursoriin.
Vaihtoehto 2: voit lähettää minulle kiekossa notena tarkat ohjeet haluamastasi kursorista, niin mahdollisesti teen sellaisen ja lisään sen valikoimaan. En lupaa mitään kaikkien toivekursorien tekemisestä, mutta yritän tehdä niin monta kun mahdollista. Jos päätän tehdä toivekursorin, lähetän toivojalle noten tiedoksi toiveen julkaisusta.
EN TEE ENÄÄ TOIVEKURSOREITA!!!

Miten saan yhteyden ylläpitäjään?

Parhaiten minut tavoittaa kiekossa. Jos sinulla on jotain huomautettavaa sivuista, haluat kysyä jotain tai ihan mitä tahansa muuta asiaa, voit lähettää noten nickille YtseJam.

Muuta tietoa:

- Kursoreita ladattavissa 225 kpl
- Kursoreita ladattu vuosina 2008-2009 147369 krt (laskuri sittemmin poistettu)
- Kursoreita arvosteltu vuosina 2008-2009 8373krt (arvostelusysteemi sittemmin poistettu)